Μάθημα στην Τάξη

Η διδασκαλία στην τάξη έχει ως επίκεντρο την

Online Μαθήματα

Η τεχνολογία είναι πια στην ζωή μας, έτσι

Τμήματα Επικοινωνία

Η φιλοσοφία μας

Από το 1986 διδάσκουμε την αγγλική γλώσσα. Η αποστολή μας είναι να προετοιμάσουμε τους μαθητές μας για τον κόσμο που θα συναντήσουν αύριο και να τους εξοπλίσουμε με τα προσόντα ώστε να είναι χαρούμενα και ολοκληρωμένα μέλη της παγκόσμια κοινότητας που μπορεί να επικοινωνεί στην αγγλική γλώσσα!

preschool-icon Ηλικίες 4-6

Προσχολικής Ηλικίας

school-icon Ηλικίες 6-18

Σχολικής Ηλικίας

adult-icon Ηλικίες 18+

Ενηλίκων

Στο A. Spanou School Of English

Στο A. SPANOU School of English γνωρίζουμε οτι οφείλουμε να εκπληρώσουμε τις προσδοκίες των γονιών και των μαθητών που μας εμπιστεύονται το σημαντικό αυτό κομμάτι της αγγλικής εκπαίδευσής τους. Χάρη στην 38 χρονη εμπειρία μας παρέχουμε ενα δοκιμασμένο και επιτυχημένο Πρόγραμμα Σπουδών, με έμπειρους καθηγητές, διασφαλίζοντας διδασκαλία υψηλού επιπέδου. Επιπλέον φροντίζουμε για τη διαρκή επιμόρφωση του διδακτικόυ μας προσωπικού σε σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας.

 • Επιδιώκουμε την συνεχή χρήση της αγγλικής γλώσσας σε όλα τα επίπεδα, με καθηγητές των οποίων μητρική γλώσσα είναι τα αγγλικά.
 • Παρακολουθούμε στενά τις νέες εξελίξεις στην διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας συμμετεχοντας σε συνεδρια στο εξωτερικο και υιοθετούμε τις πλέον αξιόπιστες και πρωτοποριακές εκπαιδευτικές μεθόδους.
 • Διοργανώνουμε μαθητικά συνέδρια, οπου οι μαθητές κάνουν debate ή παρουσιάζουν project στα αγγλικά. Το Teens Speak Up διοργανώνεται κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία.
 • Το σχολείο μας διοργανώνει event όπου οι μαθητές έχουν ενεργό ρόλο είτε τραγουδώντας, χορεύοντας ή παίζουν θέατρο.
  Παρέχουμε μαθησιακή καινοτομία και πρωτοπορία διδάσκοντας μεσα απο παιχνίδι, τραγούδι, παραμύθι, ζωγραφική, τεχνολογία, ταξίδια και τα event, τα οποία προσαρμόζονται κάθε χρόνο με βάση τις νεες εξελίξεις στην παιδαγωγική.
 • Μέσα απο το θεατρικό παιχνίδι οι μαθητές μας εξασκούν ευχάριστα την αγγλική γλώσσα, μυούνται στην Αγγλική κουλτούρα και επίσης τους δίνεται η ευκαιρία να αναπτύξουν την κοινωνικότητα τους.
 • Το μάθημα σε όλες τις αίθουσες γίνεται με διαδραστικούς πίνακες και ταμπλετ και με διαδραστικό υλικό που φτιάχνουμε ειδικα για τους μαθητές μας. Επενδύουμε στην τεχνολογία γιατί το μάθημα γίνεται πιο απολαυστικό, πιο ζωvτανό και πιο άμεσο και επίσης η τεχνολογία και η χρήση της είναι μια δεξιότητα απαραίτητη για το μέλλον των μαθητών μας.
 • Ενθαρύνουμε τους μαθητές μας στην χρήση της δανειστικής μας βιβλιοθήκης, που διαθέτει περισσότερους από 400 τίτλους αγγλικών βιβλίων και εκπαιδευτικών περιοδικών.
 • Οργανώνουμε ολιγομελή τμήματα.
 • Επιλέγουμε πτυχία που έχουν κύρος εντός και εκτός Ελλάδας και για εισαγωγή σε Αγγλικά πανεπιστήμια.
 • Το σχολείο μας ειναι Κέντρο Προετοιμασίας των Cambridge exams.
 • Κάθε χρόνο διοργανώνουμε ενα εκπαιδευτικό ταξίδι στον Λονδίνο με σκοπο οι μαθητές μας να αφομοιώσουν την Αγγλική κουλτούρα, να ψυχαγωγηθούν και γνωρίσουν τον πολιτισμό της Μεγάλης Βρετανίας.
 • Και τέλος παρέχουμε διπλό Curriculum όπου οι μαθητές μας οχι μόνο μαθαίνουν την αγγλική γλώσσα, αλλά και εξασκόυν τα Life Skills (δεξιότητες για την ζωή) απαραίτητα για τον μαθητή του 21 αιώνα.

Στο A. Spanou School of English έχουμε επίγνωση της σοβαρότητας του λειτουργήματος μας και γι’ αυτον ακριβώς το λόγο εργαζόμαστε πάντα με σεβασμό στο παιδί.

Τμήματα Πτυχίων

Τα πτυχία που επιλέγουμε είναι τα παρακάτω:

F.C.E - C.A.E Proficiency Cambridge
E.C.P.E Michigan
IELTS ( για εισαγωγή σε αγγλικά, αμερικανικά και ευρωπαϊκά πανεπιστήμια)
Ειδικό μάθημα αγγλικής φιλολογίας για πανελλήνιες
Τμήματα ενηλίκων

Οι μαθητές μας

  “Μου αρέσει να πηγαίνω αγγλικά γιατί περνάω καλά, κάνουμε κατασκευές και συνταγές που έχει το βιβλίο μας και μαθαίνω χωρίς να κουράζομαι.”

  Κ. Λ.

  9 ετών