Μάθημα στην Τάξη

Η διδασκαλία στην τάξη έχει ως επίκεντρο την

Online Μαθήματα

Η τεχνολογία είναι πια στην ζωή μας, έτσι

Τμήματα Επικοινωνία

Γενικά

Η τεχνολογία είναι πια στην ζωή μας, έτσι και εμείς πλέον παρέχουμε διαδικτυακά μαθήματα αγγλικής γλώσσας για παιδιά που είναι σε απομακρυσμένες περιοχές αλλά και για παιδιά που λόγω covid-19 θα ήθελαν να παρακολουθήσουν από την ασφάλεια του σπιτιού τους.

Η εκπαιδευτική πλατφόρμα που χρησιμοποιούμε είναι από τις πιο αξιόπιστες στην αγορά αρκεί να έχετε μια καλή σύνδεση και έναν υπολογιστή με κάμερα.

Το μάθημα έχει την ίδια αξία όπως το δια ζώσης αλλά συστήνουμε στους γονείς ότι καλό θα ήταν να γίνουν και μερικά μαθήματα από κοντά έτσι ώστε να υπάρχει μια ολοκληρωμένη εικόνα του εκπαιδευτικού για την εξέλιξη του μαθητή/ιας.

Τα διαδικτυακά μαθήματα είναι ιδανικά για τον ενήλικα, που από την άνεση της εργασίας του/της μπορεί να εξασκήσει τα αγγλικά και να εξελίξει τις γνώσεις του/της, χωρίς να μετακινηθεί και να χάσει χρόνο με το ίδιο αποτέλεσμα σαν να ήταν στην τάξη.

Λεπτομέρειες

Επίπεδο Μαθημάτων
Nursery to advanced
Ελάχιστη ηλικία
4
Ώρες Μαθημάτων
Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την γραμματεία για τις ώρες μαθημάτων στο 2661044344
preschool-icon Προσωποποιημένη Γνώση
preschool-icon Επικαιροποιημένες & Σύγχρονες μέθοδοι
preschool-icon Υψηλό Επίπεδο Σπουδών
preschool-icon Ευχάριστο Περιβάλλον Μαθημάτων
faq

Επιπλέον απορίες;

Οι μαθητές μας

    “Μου αρέσει να πηγαίνω αγγλικά γιατί περνάω καλά, κάνουμε κατασκευές και συνταγές που έχει το βιβλίο μας και μαθαίνω χωρίς να κουράζομαι.”

    Κ. Λ.

    9 ετών