Μάθημα στην Τάξη

Η διδασκαλία στην τάξη έχει ως επίκεντρο την

Online Μαθήματα

Η τεχνολογία είναι πια στην ζωή μας, έτσι

Τμήματα Επικοινωνία

Πρόγραμμα Μαθημάτων

Δείτε το ολοκλήρωμένο πρόγραμμα μαθημάτων του Κέντρου A. Spanou School of English

Junior

Year 01

A

Junior

Για μαθητές β και γ δημοτικού. Σε αυτό το επίπεδο βάζουμε τις βάσεις για το μέλλον και για την εξέλιξη των μαθητών μας στην Αγγλική γλώσσα. Τα παιδία μαθαίνουν βιωματικά την χρήση της γλώσσας μέσα από μουσικοκινητική, θέατρο, διήγηση παραμυθιών, ζωγραφική, project work, και παιδαγωγικό υλικό ειδικά προσαρμοσμένο για τις μικρές αυτές ηλικίες. Μαζί με την χρήση υπολογιστών ή iPad και το πρόγραμμα Belt, οι μαθητές μας αποκτούν ολιστική εκπαίδευση στην Αγγλική γλώσσα.

2 hrs classroom instruction and 1 hr Belt computers

Year 02

B

Junior

Είναι η δεύτερη χρονία των Young Learners, όπου οι μαθητές μας αποκτούν μεγαλύτερη ευχέρεια. Πειραματίζονται περισσότερο με την παραγωγή της γλώσσας (speaking), και εκτείθονται σε πιο πολύπλοκα θέματα (topics) όπως το περιβάλλον, τα άγρια ζώα, η ζωή στην μεγαλούπολη, η φύση γύρω μας και ο κόσμος που μας περιβάλλει. Η βιβλιογραφία που χρησημοποιούμε είναι Oxford publications η Cambridge publications για διεθνή σχολεία, έτσι οι μαθητές μαθαίνουν να είναι πολίτες του κόσμου μέσα απο τα βιβλία μας.

2 hrs classroom instruction and 1 hr Belt computers

Senior

Year 01

A

Senior

Σε αυτό το επίπεδο οι μαθητές μας αποκτούν αυτονομία, μπορούν να διαχειριστούν την γλώσσα με μεγαλύτερη ευχέρεια και το διάβασμα τους επίσης. Επικοινωνούν στα Αγγλικά μέσα και έξω από την τάξη και έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην χρήση της. Η διδακτέα ύλη γίνεται πιο περίπλοκη και πειραματίζονται με πιο εξεζητημένη θεματολογία. Τα project βρίσκονται στο επίκεντρο ιδιαίτερα στο μάθημα των προφορικών (speaking lesson). Σε αυτό το επίπεδο οι μαθητές μας μπορούν να πάρουν μέρος στις εξετάσεις του Cambridge Young Learners. Για πληροφορίες μπείτε στο link.

3hrs classroom instruction

Year 02

B

Senior

Εδώ οι μαθητές μας ολοκληρώνουν τις σπουδές στο επίπεδο Α2, όπου τα παιδιά έχουν σχεδόν πλήρη αυτονομία στην μάθησή τους. Διαχειρίζονται την γλώσσα σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο και μπορούν να αφηγηθούν και να συνομιλήσουν για θέματα άμεσου ενδιαφέροντος αλλά και για πιο εξεζητημένα θέματα, να κατανοήσουν μια ομιλία πάνω σε γνωστό θέμα και ακόμα και you tube video ή ταινίες στα Αγγλικά. Σε αυτο το επίπεδο οι μαθητές μας μπορούν να πάρουν μέρος στις εξετάσεις του Cambridge Young Learners είτε στο επίπεδο movers ή flyers. Για πληροφορίες μπείτε στο link.

3hrs classroom instruction

Intermediate

B1

Pre-Intermediate

Οι μαθητές μας εδώ φοιτούν στα επίπεδα Β, δηλ pre-B1, όπου ξεκινά η πορεία προς τις εξετάσεις του PET Cambridge (B1). Οι μαθητές μας πλέον είναι αυτόνομοι, η χρήση της γλώσσας είναι αυθόρμητη και μπορούν να επικοινωνήσουν με ανεξαρτησία σχεδόν σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις περιπτώσεις. Μαθαίνουν να κάνουν παρουσιάσεις μέσω Powerpoint και την χρήση τεχνολογίας στην εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας.

4 hrs classroom instruction
B2

Intermediate & Plus

Το επίπεδο Β1 (PET Cambridge) είναι από τα πιο σημαντικά επίπεδα στις Αγγλικές σπουδές ενός μαθητή. Εδώ ολοκληρώνεται ένα μεγάλο κομμάτι των γνώσεων των μαθητών μας και βάζουμε πλέον στόχους για την απόκτηση του FCE Cambridge (B2), όπου συνήθως γίνεται μετά από 6 έως 9 μήνες προετοιμασία, αφού ολοκληρωθεί το παρόν επίπεδο. Με βάση την ταχύτητα και μελέτη του κάθε μαθητή/ια μας αποφασίζουμε και την περίοδο που θα συμμετέχει στις εξετάσεις του FCE Cambridge.

4 hrs classroom instruction

Year 01 & 02

Proficiency

Εδώ πλέον οι μαθητές μας, αφού φοιτήσουν το διετές πρόγραμμα, θεωρούνται Experts στην χρήση της γλώσσας. Πειραματίζονται με πολλά είδη γραφής και κειμένων, λογοτεχνικά βιβλία, εφημερίδες, άρθρα έτσι ώστε να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε εγκυκλοπαιδικό επίπεδο αλλά και σε πιο σφαιρικό/ολιστικό, με στόχο την απόκτηση γνώσεων που θα τους ετοιμάσει για το μέλλον και την επαγγελματική τους πορεία. Τα skills είναι πάντα στο επίκεντρο όπως και οι παρουσιάσεις τύπου TED Ex, όπου οι μαθητές μας δουλεόυν πάνω σε διάφορα θέματα στα TED CLUBS, όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα, το περιβάλλον, η ζωή στον 21ο αιώνα, η εκπαίδευση του μέλλοντος, κ.α.

4 hrs classroom instruction

Οι μαθητές μας

    “Μου αρέσει να πηγαίνω αγγλικά γιατί περνάω καλά, κάνουμε κατασκευές και συνταγές που έχει το βιβλίο μας και μαθαίνω χωρίς να κουράζομαι.”

    Κ. Λ.

    9 ετών